FÖR FÖRETAGET

 

TRIVSEL+KOMPETENS=VINST   

prata jobb på nya sätt

Vad är viktigt för samarbetets kvalitet och säkerhet, för arbetsglädje, för att känna sig betydelsefull på arbetet? För att våga fråga det man inte förstår? Vad krävs för förmå sig ta itu med det tråkiga eller våga sätta tänderna i det helt nya? Vardagsklokhet erbjuder utbildning och övning, samtal och skapande. Klicka på rubrikerna för mer information.

jobba på nya och annorlunda sätt

MÖTA OCH BEMÖTA

Utbildning, erfarenheter och egenskaper, normer och värderingar spelar roll i patient- och kundkontakter. Precis som vid alla mellanmänskliga möten i de olika sammanhang vi lever och arbetar i. Medvetenhet om att människor upplever och tolkar situationer olika, egen självkänsla samt fysisk som psykisk arbetsmiljö är viktigt för det respektfulla bemötandet på arbetsplatsen. Erbjuder arbetsplatsen möjlighet till samtal om om olika sätt att kommunicera, informera och reflektera är ni en god bit på väg!

UTBILDNING - KOMMUNIKATION, ARBETSSTIL, KONFLIKTHANTERING

Lär mer om dig själv och ditt arbetslag. Stärkande för samarbete, arbets-glädje och kundbemötande bland annat. Många skratt och aha-upplevelser utlovas. Miniföreläsningarna Tre öar utgör introduktion till mitt sätt att arbeta och Vardagsklokhets SAMARBETSALFABET - verktyg för företags-unik utbildningsdesign. Plats: berså, lunch- eller konferensrum hos er.

Välj nordligaste ön Rörö och föreläsningen ARBETSSTILAR

Eller centralorten Öckerö och föreläsningen KONFLIKTHANTERING

Eller Taubes födelseö Vinga och föreläsningen KOMMUNIKATION

AFS2015:4

Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter gällande organisatorisk och social arbetsmiljö. Vardagsklokhet kan hjälpa få igång medvetenhet, diskussioner och samarbete i din organisations arbetsgrupp(er). Innefattar MÖTA OCH BEMÖTA samt KOMMUNIKATION, ARBETSSTIL, KONFLIKTHANTERING. Se respektive flik för mer information.

ORD OCH MÅNGA VISOR

Skapa det omöjliga tillsammans under några timmar. Lär mer om dig själv och dina arbetskamrater, upptäck gruppens olika styrkor. Mix av ord, bild och ton som ger er ett inspelat minne för livet.

 

Kontakt

Kristina Nilsson

Arvidsjaur 070 - 955 83 22

Karlsborg 070 - 955 83 22

kn@vardagsklokhet.se

Kristina Nilsson © 2019 • Vardagsklokhet • kopiera/citera gärna med källhänvisning!

din klokhet i din vardag